Spune-le prietenilor:

Tocană de Cartofi cu Dovlecel și Fasole Verde

Această rețetă delicioasă de cartofi cu dovlecel și fasole verde este ideală pentru o masă sănătoasă și hrănitoare. Combinația de legume proaspete și aromate face din această tocană un fel de mâncare perfect pentru orice sezon. Este ușor de preparat și nu necesită ingrediente sofisticate, așa că este potrivită pentru orice bucătar, indiferent de nivelul de experiență. În plus, este o rețetă versatilă care poate fi adaptată în funcție de preferințele personale, adăugând sau înlocuind legume după gust. Bucură-te de savoarea autentică a acestei tocane și adu un strop de prospețime în bucătăria ta!

7

Număr porții

30-40 minute

Timp gătire

românească

Tip bucătărie

Ingrediente

  • 1 kg cartofi tăiați cuburi
  • 1 ceapă tocată mărunt
  • 1/2 ardei galben
  • 1/2 ardei roșu
  • 1 morcov
  • 1 mână zdravănă de păstăi (fasole verde)
  • 1 dovlecel
  • 2 linguri bulion
  • Sare, piper și boia dulce după gust
  • Pătrunjel verde

Mod de preparare

Curățăm legumele și le tăiem. Încingem ulei într-o oală și călim legumele cu un praf de sare până se înmoaie.

Adăugăm cartofii, păstăile și dovlecelul. Amestecăm și acoperim legumele cu apă fierbinte. Lăsăm să fiarbă aproximativ 30 de minute și condimentăm după gust.

Când legumele sunt fierte, adăugăm bulionul și mai lăsăm să fiarbă aproximativ 5-10 minute. Oprim focul și presărăm pătrunjel verde.

Tips & Tricks

Dă share prietenilor:

Facebook
X
WhatsApp
Email

Spune-ți părerea

0 0 voturi
Evaluați rețeta
guest
0 Comentarii
Oldest
Newest Most Voted
Feedback-uri inline
Vezi toate comentariile

Din aceeași categorie

0
Mi-ar plăcea să-mi spui părerea ta despre rețetă. Te rog să lași un comentariu.x
()
x